20 labeigenaren delen de beste shampoos voor jeukende en gevoelige huid


Er is niets erger dan te zien hoe je Lab lijdt aan jeukende huidallergieën. We stelden onze community van meer dan 800.000 Lab-eigenaren de volgende vraag: Welke shampoo raad je aan voor een Lab met een jeukende of gevoelige huid? We hebben de beste reacties hieronder samengevat. Vergeet niet om altijd contact op te nemen met uw dierenarts voordat u wijzigingen aanbrengt die van invloed zijn op de gezondheid van uw lab;

20 Beste hypoallergene shampoos voor Lab’s met jeukende/gevoelige huid

Alle huidproblemen van mijn Lab – droogheid, jeuk, zweren en zere plekken van het likken – werden allemaal veroorzaakt door zijn “eiwitrijke” droge hondenvoer. Schakelde hem over op hondenvoer uit de voerwinkel dat niet vol zat met vulstoffen, graan en kip. We wisselden formules af: de ene maand vissen, de volgende maand eenden en dan weer vissen. Hij hield van de afwisseling en

Auteur: Kimber-Lee H.

Houdt: 26


Na honderden dollars bij de dierenarts met shots en shampoos gebruikte onze trimmer dit plus de lotion en geen huidproblemen meer. Dit is alles wat we gebruiken.

Auteur: Donna K.

Houdt: 3


Shampoo de hond niet. Het kan hun huid uitdrogen. Doe een beetje olie in voedsel. Ik zou de hond naar de baai brengen om te zwemmen en hem goed af te slangen, geen shampoo. Ik had er drie zelden gewassen.

Auteur: Kathleen Powers B.

Houdt: 7


Ik krijg deze shampoo samen met conditioner Ik gebruikte het op mijn Lab die huidallergieën had en gebruik dit momenteel nog steeds op mijn Duitse herder. Ik bestel het via Chewy, zeer goed product! Zymox heeft ook oordruppels die ik gebruikte voor mijn Labs-oren die vreselijk en opgeruimd waren en ik gebruik dit ook om de week op mijn Duitse herder om zijn oren van alles te houden.

Auteur: Margie W.

Houdt: 0


Een gezond vers dieet. Mijn lableven veranderd. En mijn beide laboratoria krijgen elke ochtend omega 3 binnen.

Auteur: Jennifer M.

Houdt: 4


Harten Ultra guard, het is met havermout, smoothies geïrriteerde huid en het verwijdert vlooien en teken

Auteur: Linda S.

Houdt: 0


Havermout met honing die je in elke winkel kunt krijgen, zolang het mild is voor hun huidIk had een zwart lab en ze had huidproblemen droge huid en kreeg jeuk

Auteur: Gabriëlle B.

Houdt: 1


Als ze seizoensgebonden jeuk hebben, raadt mijn dierenarts een bad aan om de irriterende stoffen af te wassen. Babyolie in een warmwaterbad doen kan alles zijn wat nodig is om dit te doen. Als het een chronisch probleem is, probeer dan omega 3 visolie in het dagelijkse voedsel te stoppen. Mijn lab profiteert van beide. Succes

Auteur: Kris T.

Houdt: 5


Ik gebruik Mane en Tail shampoo en conditioner voor paarden. Geef ook onze oudste Lab visolie.

Auteur: Leeta NDan P.

Houdt: 0


Havermout of u kunt een medicinale shampoo van uw dierenarts krijgen. je kunt ook proberen kokosolie aan de huid toe te voegen

Auteur: Sara K.

Houdt: 2


Mijn dierenarts raadde havermoutshampoo aan, gevolgd door een conditioner. Ze zei dat alleen de shampoo kan drogen. Ze zei ook één keer per maand.

Auteur: Lynne MacGoogan Z.

Houdt: 0


Shampoo met 4 poten. Ze zijn geweldig voor de jeukende huid. Voeg ook visolie toe aan hun dagelijkse voedsel. 3-6 eetlepels

Auteur: Jennifer J. I.

Houdt: 4


Vetoquinol Aloë &havermout Shampoo voor honden

Auteur: Christine K.

Houdt: 0


Havermout werkt geweldig met mijn 11-jarige

Auteur: Tim C.

Houdt: 0


Ik gebruik Mane en tail medicated shampoo en gebruik de conditioner als lotion. Ik doe ook kokosolie op hun eten.

Auteur: Stefanie K.

Houdt: 0


Onze jongen was extreem jeukend op zijn benen en voeten we wreven Equiderma lotion op hem een paar dagen achter elkaar. Het klaarde hem meteen op! Het is lotion gemaakt voor paarden met huidproblemen. Ik had wat voor mijn paard dus ik heb het mee naar huis genomen. Ze maken er ook een aantal speciaal voor honden. Ik heb geen idee of het anders of hetzelfde is met een ander label Geweldig spul!

Auteur: Diane B.

Houdt: 0


My Lab heeft een geschiedenis van hotspots. Ernstig genoeg om medische interventie te vereisen. Ik heb hem op visolie gezet. Verlaagd van 4 of 5 per jaar, naar 2 kleine in de laatste 2 1/2 jaar. Als je je hond echt moet wassen, koop er dan een met havermout. Anders is regelmatig poetsen meestal voldoende.

Auteur: Katrien R.

Houdt: 0


Havermout shampoo is de beste. Mijn baby Precious heeft altijd een huidaandoening gehad en dit heeft haar geholpen.

Auteur: Waldemar Z.

Houdt: 0


Ik gebruik Paul Mitchell salie &Lavendel voor honden jeukt allemaal weg!

Auteur: Michiel P.

Houdt: 0


Havermout. De mijne had jeukende huid als puppy en het werkte echt voor haar. Gebruik het nog steeds zolang ze stilstaat voor haar douche. LOL

Auteur: Janette M.

Houdt: 0