20 Shih Tzu-eigenaren delen de beste shampoos voor jeukende en gevoelige huid


Er is niets erger dan te zien hoe je Shih Tzu lijdt aan jeukende huidallergieën. We stelden onze gemeenschap van meer dan 800.000 Shih Tzu-eigenaren de volgende vraag: Welke shampoo raad je aan voor een Shih Tzu met een jeukende of gevoelige huid? We hebben de beste reacties hieronder samengevat. Vergeet niet om contact op te nemen met uw dierenarts voordat u wijzigingen aanbrengt die van invloed zijn op de gezondheid van uw Shih Tzu;

20 Beste hypoallergene shampoos voor Shih Tzu’s met jeukende/gevoelige huid

Ik gebruik Hartz havermout babypoeder geur. Kalmeert de huid en ruikt zo lekker.

Auteur: Karen Renfrow L.

Houdt: 25


Raadpleeg altijd uw dierenarts!

Auteur: Roberta Rowe W.

Houdt: 1


Ik gebruik Dr. Pol havermout shampoo. Ze ruikt net als een havermoutkoekje zo lekker. En geen jeukende huid.

Auteur: Marleen C.

Houdt: 27


Een allergie shot! Ik krijg mijn George één shot om de 3 mths! Het is zo de moeite waard. Niet krabben of kauwen op zijn poten! Ik verzorg hem om de 2 mths en geef hem tussendoor baden met havermoutshampoo. HIJ ZAL 10 JAN 21TH 2023 ZIJN. BESTE JONGEN OOIT!

Auteur: Cory P.

Houdt: 6


Havermout shampoo. Mijn Shih Tzu moest dat gebruiken

Auteur: Sharon K.

Houdt: 5


Ik gebruik Tropicclean puppy shampoo ook al is mijn meisje 11 jaar oud. Ze maken er ook een voor de jeukende huid. Hou van hun producten

Auteur: Debra Malicki L.

Houdt: 5


Ik gebruik Hartz extra zachte havermout kalmerende hondenshampoo My 2 Shitzu love it

Auteur: Tracey P.

Houdt: 2


Ik gebruik geitenmelkzeep en het werkt

Auteur: Kelly B.

Houdt: 2


Havermout shampoo voor honden.

Auteur: Cari B.

Houdt: 6


Mijn hond was verschrikkelijk. Begonnen met douxos, oranje fles. Je kunt bij Chewy komen. Ik gaf ongeveer een maand lang om de 3 dagen een bad. Zijn huid was zo stinkend, Schilferig, jeukte al het haar eraf. Hij is nu beter, tot één bad per week. Allergieën bij honden zijn t… Meer weergeven

Auteur: Sue O.

Houdt: 1


Ik krijg shampoo van mijn dierenarts. Het heet Malaket. Ze heeft ook huidallergieën en neemt elke dag een pil en krijgt elke 8 weken een injectie.

Auteur: Sherry Granahan S.

Houdt: 0


Ik hou van het merk artsen. Ze hebben een hot spot shampoo en spray ook een havermout shampoo

Auteur: Alice M.

Houdt: 1


GNC havermout. Het is perfect voor mijn 7-jarige Shih Tzu. Ik volg met dezelfde conditioner, spoel goed af. Ze houdt van haar bad en ruikt heerlijk om te knuffelen op een kille herfstochtend.

Auteur: Joann J.

Houdt: 0


Veterinaire formule Klinische zorg Hypoallergene Shampoo. Mijn shih tzu heeft veel allergieën voor voedsel en milieu. Deze shampoo is geweldig. Onze trimmer maakt er zelfs gebruik van.

Auteur: Joyce Cress W.

Houdt: 0


Havermoutformule en na haar bad wrijven we kokosolie over ons kleine meisje en trekken we haar een t-shirt aan. Dan heeft Buffy de zoomies een paar minuten door het huis Zo schattig

Auteur: Marie Elizabeth D.

Houdt: 0


Dierenarts formule geen tranen. Ik had een shihtzu voor een l9ng tijd. Baby passeerde in april. Ik heb jarenlang zowel shampoo als conditioner gebruikt. Geweldig op de huid. Gele fles shampoo. Roze fles conditioner. Amazone.

Auteur: Susie A.

Houdt: 0


Ik hou van Dr Bronners rozenzeep voor mijn honden

Auteur: Nikki J.

Houdt: 0


Aardebad havermout &… Vanille Amandel

Auteur: Lee Ann B.

Houdt: 0


Jax en Daisy, online. Geweldige combinatie van spul, shampoo en lotion

Auteur: Traci Turk E.

Houdt: 0


Burt’s bijen ongeparfumeerd is heel zachtaardig

Auteur: Amy V.

Houdt: 0