20 Chihuahua-eigenaren delen de beste shampoos voor jeukende en gevoelige huid


Er is niets erger dan te zien hoe je Chihuahua last heeft van jeukende huidallergieën. We stelden onze gemeenschap van meer dan 800.000 Chihuahua-eigenaren de volgende vraag: Welke shampoo raad je aan voor een Chihuahua met een jeukende of gevoelige huid? We hebben de beste reacties hieronder samengevat. Vergeet niet om contact op te nemen met uw dierenarts voordat u wijzigingen aanbrengt die van invloed zijn op de gezondheid van uw Chihuahua;

20 Beste hypoallergene shampoos voor Chihuahua’s met jeukende/gevoelige huid

Ik zou proberen een pluimveevrij hondenvoer te voeren. Het kostte me een eeuwigheid om de huid- en geurproblemen van mijn hond te achterhalen. Dierenarts zei dat kip de # 1 hondenvoerallergie is … toch bevat bijna alle brokjes kip

Auteur: Charissa M.

Houdt: 22


Ik gebruik Burt’s Bees voor honden jeuk-verzachtende shampoo. Mijn hondenhaar is met elk gebruik zachter geworden. Werkt prima.

Auteur: Tammie H.

Houdt: 6


Ik gebruik hartz havermout shampoo op mijn Chihuahua, ik gebruik ongeparfumeerde babydoekjes voor de gevoelige huid en veeg haar voeten en billen af, buik af nadat ze in het gras is geweest

Auteur: Claudia Desson J.

Houdt: 8


Ik gebruik Johnson en Johnson baby shampoo oh maakt haar zacht en ruikt zo goed dat ik haar hier bijna tien jaar in heb gewassen

Auteur: Wendy Combs – S.

Houdt: 3


We gebruiken gewoon Epson-zout en zuiveringszout strooien 1/2 en 1/2 van beide en laten ze erin weken.

Auteur: Carin A.

Houdt: 2


Verander ook hondenvoer dat een probleem was met mijn baby .

Auteur: Tina E.

Houdt: 1


Honey Sweetie Acres verkoopt een hondenshampoobar

Auteur: Karen Thaxton F.

Houdt: 1


Ik gebruik Burts bijen havermout shampoo, werkt goed en is veilig.

Auteur: Elizabeth Taylor D.

Houdt: 0


Young Living Animal Scents shampoo.

Auteur: Debora S.

Houdt: 0


Jax in madeliefjes shampoo. Ze hebben een website. Heel goed.

Auteur: Debbie D.

Houdt: 1


Ik gebruik sergeants bont dus freash het is een havermout shampoo voor honden met een gevoelige huid. Het werkt zeker

Auteur: Darla E.

Houdt: 0


Hartz extra zachte verzachtende havermout shampoo Walmart verkoopt het

Auteur: Marjolein G.

Houdt: 0


Aarde bad, hypoallergene geurvrije shampoo. Ik denk dat ze ook een havermout maken.

Auteur: Judith F.

Houdt: 1


Op 10-jarige leeftijd begon mijn chi een rauwe, jeukende huid te krijgen. Het heeft jaren geduurd om hulp te vinden. Ze ging naar de dierenarts en kreeg tevergeefs allergie shits. Nizoral is een anti roos shampoo. Het ingrediënt ketoconazol erin is wat helpt. Target is goedkoper dan andere winkels. Ongeveer $ 15. Een probioticum heeft ook geweldig geholpen. Ik heb haar er een gegeven gemaakt door pittige poten. Binnen 2 weken na een dagelijks bad en een probioticum is haar haar helemaal teruggegroeid en is ze weer gelukkig en comfotable. Ze zal de probiotische kauw niet alleen eten, dus ik verkruimel het in een kleine hoeveelheid gewone of vanilleyoghurt en voer het aan haar. Succes! Het kostte me 4 jaar om verschillende dingen te proberen.

Auteur: Brenda M.

Houdt: 0


Dermoscent is een redder in nood geweest voor mijn kleine allergische hond. De dierenarts raadde het aan en het is druppels die u in de nek doet en het kalmeert de huid. Je kunt het kopen op Amazon en walmart. Ik was sceptisch ut het werkt nu al maanden

Auteur: Jaclyn Hill S.

Houdt: 0


Ik gebruik Jack en Daisy, ik gebruik hun shampoo in combinatie met hun lotion.

Auteur: Laura C.

Houdt: 0


Sommige honden met een jeukende huid kunnen een gistprobleem hebben, gebruik dan geen havermoutshampoo. Ik zou een aloë of tea tree proberen. Earthbath is mijn favoriete merk.

Auteur: Chris Parker G.

Houdt: 0


Zijn het binnen honden of buiten honden. Ik had mijn chihuahua voor 16 jaar en ze was een binnenhond en de dierenarts vertelde me om haar eerlijk een keer per seizoen te wassen als dat omdat ze de natuurlijke oliën van haar eigen huid nodig had, ze kortharig was Maar ze rook nooit slecht of iets dergelijks maak je geen zorgen lol maar te veel baden veroorzaakt een droge huid en jeukende en gevoelige huid ook.

Auteur: Athena D.

Houdt: 0


Manen en staart — paarden honden katten huisdieren varkens koeien maar baby shampoo meer oorzaak steekt geen ogen- moeilijk te vinden, maar baby shampoo kop en staart u gebruiken om te kunnen vinden in hartville amish winkel

Auteur: Kathryn F.

Houdt: 0


Ik gebruik dit op mijn chi’s van toen ze net geen 1 jaar oud waren (.er 12 nu)Ik hou ervan omdat ze lekker ruiken en het laat hun vacht mooi en zacht

Auteur: Naomi T.

Houdt: 0