20 Yorkie-eigenaren delen de beste shampoos voor jeukende en gevoelige huid


Er is niets erger dan kijken hoe je Yorkie lijdt aan jeukende huidallergieën. We stelden onze gemeenschap van meer dan 800.000 Yorkie-eigenaren de volgende vraag: Welke shampoo raad je aan voor een Yorkie met een jeukende of gevoelige huid? We hebben de beste reacties hieronder samengevat. Vergeet niet om contact op te nemen met uw dierenarts voordat u wijzigingen aanbrengt die van invloed zijn op de gezondheid van uw Yorkie;

20 Beste hypoallergene shampoos voor Yorkie’s met jeukende/gevoelige huid

Wahl havermout essence is erg goed. Ik gebruik hun vieze beest op mijn yorkie, maar ze heeft geen huidproblemen. Ik heb ontdekt dat de beste manier om hondenshampoos te gebruiken, is om een kleine hoeveelheid in een lege schone fles te doen en vervolgens vul het aan met warm water en gebruik het vervolgens dat het bij de hond makkelijker is om hem door de vacht te krijgen en af te spoelen. Menselijke shampoos hebben de verkeerde PH-balans voor honden, zelfs babyshampoo is te sterk voor hen.

Auteur: Linda C.

Houdt: 41


Probeer havermout shampoo is een er zijn veel keuzes die er zijn

Auteur: Ellen G.

Houdt: 11


Ik heb hetzelfde probleem, een vriend van mij heeft een shampoo aanbevolen en het werkt op mijn Yorkie, zijn haar begint terug te groeien en hij krabt niet.

Auteur: Linda M.

Houdt: 1


Een OTC havermoutshampoo en als het niet helpt, kan de dierenarts een shampoo op recept voorschrijven. Bert’s Bees heeft ook een verzachtende spray tegen jeuk.

Auteur: Darnell Bonnaffons M.

Houdt: 1


Dit hebben ze met de havermout die ik op mijn Yorkie gebruik als hij aan zijn poten begint te bijten. Ik gebruik ook extra spoeling..

Auteur: Marie-Marie-C.

Houdt: 4


Heb je een shampoo op basis van havermout geprobeerd? Hoe zit het met een conditioner? Yorkies hebben haar, geen vacht, dus behandel het in principe zoals je je haar zou behandelen. Gebruik een goede shampoo &condioner combo. Ik gebruikte Oster’s havermout shampoo en conditioner. Dusty’s haar was altijd zacht en glanzend. Probeer ook eens een natuurlijke berenhaarborstel te gebruiken. Het helpt om de natuurlijke oliën eruit te trekken om zijn / haar haar glanzend te houden en is zachter dan die hondenborstels.

Auteur: Tammy P.

Houdt: 2


Ik wil mezelf graag kennen. Ik heb Burt’s Bees Oatmeal gebruikt, maar als ik haar naar de trimmer breng, begint ze te jeuken.

Auteur: Dianne Lynn P.

Houdt: 3


Burt’s Bees voor jeukende huid voor honden met havermout. Ik krijg dit bij Walmart. Zeer goed product. Ik breng ook sprayvorm van Benadryl aan als mijn Yorkie super jeukt! Succes!!

Auteur: Robin M.

Houdt: 4


Jax en daisy shampoo en lotion de lotion is geweldig

Auteur: Denise G.

Houdt: 1


Beveel ten zeerste aan dat ik dit twee keer per week gebruik gezien enorme verbetering mijn wee yorkie heeft allergieën en de huid breekt uit,

Auteur: Elaine H.

Houdt: 0


Espree Aloe en Tea Tree shampoo en conditioner voor de gevoelige huid voor honden hielpen mijn Sampson.

Auteur: Judy H.

Houdt: 0


Ik gebruik puppy havermout shampoo en heb een complete verandering in haar huid opgemerkt voor de bette toen ik overschakelde op Purino pro gevoelige maag Ze is beter! Dierenarts aanbevolen

Auteur: Leighanne Stines L.

Houdt: 0


Ik heb alles geprobeerd wat ik denk. Niets werkt. Je bent niet de enige. De dierenarts vertelde me dat dit jaar erg slecht is voor honden. Mijn hond krabt het bloed uit zichzelf en ik weet niet wat ik moet doen. Ik begon een deel van dat spul van het internet te halen, maar ik las waar veel mensen zeiden dat het niet werkte. Ik heb hem in Dawn gebaad, maar dat droogt de huid als hij te veel wordt gebruikt. Ik denk dat we het gewoon moeten uitrijden. De dierenarts zei dat ik havermoutshampoo moest gebruiken. Lijkt een beetje te helpen. Succes

Auteur: Betty G.

Houdt: 0


Gebruik havermoutbad en dan Maine en tail conditioner dat is wat mijn zus op haar hond gebruikte en stop met jeuken

Auteur: Janice S.

Houdt: 0


Ik gebruikte havermout shampoo. Klein beetjeMaar gaf mijn Yorkie slechts elke 2-3 weken een bad In minder was ze aan het graven g Ik de rode klei

Auteur: Michele Raysin P.

Houdt: 0


Mijn dierenarts raadde dit aan en het heeft redelijk goed gewerkt

AuThor: Melissa H.

Houdt: 0


Ik gebruik shampoo van Young Living. Volledig natuurlijke shampoo. Ruikt goed naar. Zal zijn ogen ook niet verbranden.

Auteur: Ken G.

Houdt: 0


Jax’s en Daisy, zeer goede, antibacteriële shampoo en lotion

Auteur: Margarita S.

Houdt: 0


Mijn dierenarts raadde Chi Havermout aan.

Auteur: Penny M.

Houdt: 0


Jax en Daisy. Werkt een tijdje, maar ze had uiteindelijk een injectie van de dierenarts nodig. Om de paar maanden gaan we naar binnen. Het stopt alle jeuk vrij snel.

Auteur: Kelly W.

Houdt: 0