20 Boxer-eigenaren delen de beste shampoos voor jeukende en gevoelige huid


Er is niets erger dan te zien hoe je Boxer last heeft van jeukende huidallergieën. We stelden onze community van meer dan 800.000 Boxer-eigenaren de volgende vraag: Welke shampoo raad je aan voor een Boxer met een jeukende of gevoelige huid? We hebben de beste reacties hieronder samengevat. Vergeet niet om altijd contact op te nemen met uw dierenarts voordat u wijzigingen aanbrengt die van invloed zijn op de gezondheid van uw Boxer;

20 Beste hypoallergene shampoos voor Bokser’s met jeukende/gevoelige huid

Havermout shampoo hielp mijn man.

Auteur: Wendy Bisbini B.

Houdt: 20


Ik zou die baby op yoghurt laden! Ik voer onze 3 deze dagelijkse 1 eetlepel tweemaal daags gewoon vanillevet vrij !! HAs hielpen onze 3 enorm afstoten en w buikproblemen

Auteur: Jodi M.

Houdt: 13


Oh wauw… mijn zesjarige heeft een leven lang problemen gehad met haar huid. We hebben bijna elke shampoo geprobeerd, Ultra Oil in haar eten (wat veel helpt), medicinale shampoos van de dierenarts, noem maar op, we hebben het geprobeerd. Ze is meestal stabiel. Ze is op Pro plan, maar moet nog steeds apoquel en benadryl hebben om jeuk onder controle te houden. Ze is de liefste baby.

Auteur: Beth Beasley A.

Houdt: 1


Ik vond het allergie voor zijn eten. Schakelde dat uit en de jeuk verdween. Ik denk dat veel boksers geen kip kunnen doen.

Auteur: Anne B.

Houdt: 32


Havermout. Werkt goed, net als een beetje kokosolie in het eten.. Maar bij seizoenswisselingen krijgen alle honden jeuk,geïrriteerd….

Auteur: Michaël M.

Houdt: 1


Ik ben 10 jaar trimmer geweest. Ik hield van AdVet shampoo voor honden met een jeukende huid. Ik gebruik het nog steeds op mijn Tibetaanse Spaniel die seizoensgebonden allergieën krijgt en een gevoelige huid heeft

Auteur: Caitlan C.

Houdt: 0


Mijn eerste boksermeisje had geen allergieën, maar mijn tweede meisje was allergisch voor alles!! Toen ik eenmaal stopte met haar praktisch alles te geven, was ze veel beter, maar gebruikte nog steeds havermoutshampoo op haar (trimmer deed dat)

Auteur: Stefanie B.

Houdt: 1


Havermout werkt een traktatie Ik heb drie boxershorts

Auteur: Kim Gowar B.

Houdt: 5


Zymox… shampoo, conditioner, oordruppels… allemaal geweldig!

Auteur: Stefanie K.

Houdt: 1


Ik gebruik Jax en Daisy, en het werkt geweldig mijn bontbaby’s

Auteur: Lori S.

Houdt: 0


Jax en Daisy van Amazon 1000%!!!!! Werkt fantastisch

Auteur: Tisha R.

Houdt: 1


Geen menselijke shampoos. Frequent baden tijdens het milieuallergieseizoen. Milde shampoo voor honden. Douxo Calm is goed

Auteur: Dawn Smith G.

Houdt: 0


Burt’s Bees Kamille en Aloë of hun Itch Shampoo het werkte op mijn Poedel die niet langer jeukt.

Auteur: Shelly L.

Houdt: 0


Gevoel schilferig voor droge en gevoelige huid, 16.1oz aardbei yoghurt

Auteur: Shannon Simpson B.

Houdt: 0


Arm &Hammer Hondenshampoo.

Auteur: Julian S.

Houdt: 0


Burt’s havermout shampoo

Auteur: Erika Sherlock R.

Houdt: 0


We gebruikten dit op onze Boxer.. werkte geweldig!

Auteur: Patty K.

Houdt: 0


Ik ben dol op deze!

Auteur: Melissa L.

Houdt: 0


Onze jongen gebruikte havermoutshampoo, leek goed te werken. Zijn dieet was ook een groot controlepunt om zijn jeuk aan te pakken. Als ze gistachtige poten krijgen (ruikt een beetje naar fritochips lol) zouden we ze voorzichtig dippen en afvegen met appelciderazijn.

Auteur: Marleen S.

Houdt: 1


Gebruikt op mijn boxer. Was altijd jeuk en schilferige huid. Werkt geweldig en ruikt ook geweldig

Auteur: Jamie B.

Houdt: 0