Stijl, gemak en comfort: mijn kleine hond probeert de wandeluitrusting van Rover

Wandelen is voor veel honden het hoogtepunt van de dag. Het is meer dan alleen een kans om hun zaken te doen, omdat het hen ook de kans geeft om te sporten, nieuwe geuren op te nemen en hun omgeving te verkennen. Toch kan de wandelervaring van uw hond worden beïnvloed door het harnas en de riem die u kiest. Met zoveel wandelende producten die er zijn, kan het kiezen van producten die alle vakjes aanvinken overweldigend zijn.

Mijn reddingshond Mabel en ik hebben in haar leven verschillende tuig- en riemmerken geprobeerd met onze nieuwste rover’s wandelkleding. Rover stuurde ons enkele van hun hoogwaardige producten, waaronder een harnas en een riem, zodat we konden zien of ze de wandelingen van Mabel überhaupt verbeterden. Laten we eens kijken naar de ervaring van mijn kleine hond met deze items.

Bekijk de Rover Store, gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 59!

Mabel draagt harnas in de auto

Welke producten hebben we ontvangen?

Mabel en ik ontvingen verschillende geweldige wandelproducten om uit te testen, waaronder:

Ik was een beetje nerveus over het kiezen van de harnasmaat omdat ik niet wilde dat het te strak of te los op haar zou zitten. De grootte van Mabel (15 pond, 18-inch omtrek) is aan de grotere kant van de XS op de maattabel. Ik koos toch voor een XS, en mijn eerste indruk was dat hij er te klein uitzag. Ik kon het echter aanpassen aan de maximale grootte en het paste bijna perfect bij haar.

Hoewel ik maar één hond heb, zal ik zeker veel gebruik maken van beide riemen omdat ik soms honden pleeg of asielhonden meeneem naar adoptie-evenementen. Het is dus altijd goed voor mij om meerdere kwaliteitslijnen beschikbaar te hebben.

Rover wandelkleding producten

Een diepgaande blik op de producten

Nadat ik de loopspullen had ontvangen, nam ik Mabel mee voor veel wandelingen met haar nieuwe harnas, afwisselend tussen de twee riemen. Mabel is in het begin altijd een beetje huiverig om een harnas aan te trekken, maar als ze het eenmaal aan heeft, loopt ze comfortabel. Hier zijn enkele voor- en nadelen van Rover’s loopkleding.

Waar we van hielden

Ik vind het tuigje erg leuk omdat het gemakkelijk aan te trekken is zonder dat je de benen van je hond hoeft op te tillen. Op het harnas heeft het zelfs een paar labels, zoals “rug” en “borst”, zodat je erachter kunt komen hoe het gaat, zelfs als je het nog nooit eerder hebt gebruikt. De levendige roze kleur die ik heb gekozen, past heel goed bij Mabel, en ik vind het geweldig dat het zo helder is omdat het haar zichtbaarder maakt tijdens het lopen. Bovendien voorkomt het ontwerp dat ze zichzelf pijn doet als ze trekt.

Beide riemen werkten heel goed met het harnas en ze zijn van veel hogere kwaliteit dan de riemen die ik in het verleden heb gebruikt. De handvatten (één aan het uiteinde en één dichter bij de hond) zijn gewatteerd, waardoor ze comfortabel vast te pakken zijn. Beide hebben een veilige karabijnhaak die op zijn plaats vergrendelt om te voorkomen dat deze breekt. De grotere riem vereist dat je hem in één beweging opendraait en openduwt, terwijl de kleinere riem vereist dat je hem omhoog of omlaag draait voordat je hem vergrendelt / ontgrendelt. Beide lijken erg veilig terwijl ze nog steeds gemakkelijk te gebruiken zijn.

Walking Mabel met Rover riem

De handsfree poepdrager is levensveranderend en ik kan niet geloven dat ik nog niet eerder zo’n product heb gekocht. Soms is het niet gemakkelijk om een poepzak in mijn hand te dragen, vooral als ik een pleeghond uitlaat met Mabel of tijdens een wandeling mijn telefoon moet controleren. De Bag Buddy maakte het voor mij gemakkelijk om Mabel te lopen zonder me zorgen te maken over het laten vallen van de poepzak in het proces. De grotere riem wordt zelfs geleverd met één bevestigde plek om een gebruikte tas te dragen, terwijl de Bag Buddy twee plekken heeft.

Wat kan er beter

Er is niet veel dat ik zou verbeteren aan deze producten; Ik ben van plan om ze te blijven gebruiken vanwege hoe stevig en handig ze zijn. Hoewel de grote riem beter geschikt is voor grote honden, geef ik er de voorkeur aan omdat ik de levendige groenblauwe kleur ervan leuk vind, terwijl de andere riem alleen in het zwart wordt geleverd. Het zou mooi zijn als in de toekomst beide riemen in evenveel kleuren komen als het harnas.

Ik hou ook van hoe veilig de clips aan beide riemen zijn, maar ze voelen een beetje omvangrijk aan voor een kleine hond. Gelukkig hebben ze geen last van Mabel, maar ze zijn misschien te zwaar voor honden die kleiner zijn dan zij. Als je een grote hond hebt, zijn de riemclips een perfecte maat en lijken ze sterk genoeg om elk ras te bevatten.

Wandelende Mabel met slanke Rover riem

Aan wie zou ik deze producten aanbevelen?

Ik geloof dat elke hondenouder veel baat zou kunnen hebben bij de wandeluitrusting van Rover. Het harnas is gemakkelijk aan te trekken en veilig voor huisdieren, de riemen zijn comfortabel vast te houden met stevige clips en de poepdrager maakt het opruimen na uw hond gemakkelijk.

Deze producten zijn echter het beste voor hondenouders die vaak wandelen vanwege hun duurzaamheid. Hond waLKERS en gezinnen met energierijke rassen zouden het meest profiteren van deze stevige riemen en harnassen. Bovendien heeft de Bag Buddy sleuven voor twee poepzakjes, waardoor het gunstig is voor het uitlaten van meerdere honden tegelijk.

Bekijk de producten en diensten van Rover!

De winkel van Rover verkoopt niet alleen deze hoogwaardige wandeluitrusting, maar biedt ook een verscheidenheid aan andere producten voor huisdieren, zoals traktaties, speelgoed en trainingsbenodigdheden. Bekijk de Rover Store, gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 59.

Mabel draagt harnas buiten

Benodigdheden zijn echter niet het enige dat Rover te bieden heeft. Rover.com is vooral bekend om zijn hondenoppas- en hondenuitlaatdiensten. Ze bieden al het volgende:

Dus of je nu maar een paar benodigdheden nodig hebt of iemand nodig hebt om op je hond te letten terwijl je weg bent, Rover heeft je gedekt. En als je geïnteresseerd bent in het werken met honden, overweeg dan om hondenoppas te worden voor Rover.