Slaperige hond vertraagt wedstrijd nadat hij besloten heeft dat zacht voetbalveld de perfecte plek is voor een dutje

Bij het kiezen van de tijd en plaats om een broodnodige dutje te doen, de meest populaire instellingen zijn vaak kalm, rustig, en vrij van mogelijke onderbrekingen. Maar voor een slaperige hond, de meest aantrekkelijke site leek te zijn een patch van zachte, groene gras dat toevallig ook een voetbalveld.

Alleen, het was tijdens een professionele voetbalmatch dat zij besliste om een dutje te doen.

Hond doet een dutje

Wie houdt er niet van een luie middagdut? Vooral als de plaats van je dutje zacht en comfortabel is. Maar, zoals bij zoveel momenten in het leven, is timing alles. En een vermoeide pup koos een tijd en plaats die niet echt vrij was van onderbrekingen.

In feite, werd niet alleen haar dutje onderbroken door het stadion personeel, maar ze onderbrak het spel tijdens de Paraguayaanse Primera Divisie toernooi.

Beide teams waren op het veld, en de wedstrijd was al bezig (Sol de América vs Guaraní) toen de spelers omkeken en de sympathieke pup in het gras zagen liggen. Ze leek zich geen zorgen te maken over hoe ontspannen ze eruit zag. Tot zover het verbeterde gehoor van een hond, of misschien kon het haar gewoon niet schelen wat er om haar heen gebeurde omdat het gezellige hondje zo tevreden was.

Voetbalwedstrijd

Niet lang nadat ze was gespot en de wedstrijd op pauze werd gezet, werd het comateuze hondje gewekt uit wat een gezonde slaap leek te zijn, en werd gemakkelijk van het veld geëscorteerd door stadionpersoneel. Dat is praktisch het tegenovergestelde van wat er gebeurde toen een andere hond opdook tijdens een professionele voetbalwedstrijd.

In tegenstelling tot deze slaperige hond, had die hond een overvloed aan energie en raasde over het hele veld. Plus, hun prioriteiten waren totaal verschillend. Dat speelse hondje wilde zo veel mogelijk spelers begroeten en besloot te kijken hoeveel buikmassages hij kon krijgen.

Er werden vele pogingen ondernomen om de hond in bedwang te houden, maar het lukte hem meerdere malen om terug het veld op te ontsnappen. De meeste spelers leken zich niet te storen aan de onderbreking en aarzelden niet om naar beneden te reiken en de hond te aaien als ze voorbij liepen. Uiteindelijk kon de staf de pup opscheppen en van het veld dragen.

Hond smeekt om buik wrijven

Ooit besloot een politiepup mee te doen aan een professionele voetbalwedstrijd, en besloot er met de bal vandoor te gaan. De Duitse herder liet zijn marathon loopkunsten zien, galopperend van doel naar doel, voordat hij er vandoor ging met de wedstrijdbal in zijn bek.

Wie wist dat honden die voetbalwedstrijden onderbreken zo vaak voorkomen tijdens wedstrijden over de hele wereld?

Featured Image: Twitter

Source link