Review: PetSafe Happy Ride Overtrek voor Autostoel


Ik hou ervan om mijn honden mee te nemen voor ritjes in de auto, maar ik haat het wat het doet met mijn bekleding. Dat is de reden waarom elke auto die we hebben autostoelhoezen heeft om de voor-en achterbank te beschermen. Met producten zoals de Happy Ride Autostoelhoes bespaart me een hoop tijd en geld, en ik hoef mijn auto niet na elk avontuur schoon te maken.

Het vuil is niet eens wat me het meest stoort. Heb je ooit geprobeerd om hondenharen uit de bekleding van een auto te krijgen? Het kan heel moeilijk zijn! Mijn favoriet over het gebruik van autostoelhoezen is dat ze het haar opvangen en in een mum van tijd kunnen worden uitgeschud en gewassen.

Niet alle autostoelhoezen zijn hetzelfde. Als je voor een autozetelhoes gaat, moet kwaliteit je eerste prioriteit zijn. Goedkope materialen zijn niet bestand tegen hondenpoten en -klauwen. Als uw hond nat of modderig is, zal het vocht dwars door een autostoelhoes van slechte kwaliteit in uw bekleding sijpelen.

Ik heb in het verleden hondenautostoelhoezen vergeleken, en geleerd welke eigenschappen belangrijk zijn om op te letten bij het winkelen. Hoe is de Happy Ride autozetelhoes in vergelijking met andere die ik geprobeerd heb? Zou ik het aanbevelen? Ik zal je alle details geven van mijn ervaring met dit product in de volgende review.

PetSafe Happy Ride Autostoelhoes Recensie

happy ride autostoelhoesDit is een traditionele autostoelhoes die wordt bevestigd aan de hoofdsteunen op de achterbank van uw voertuig. Op de foto hierboven ziet u de verstelbare riemen die rond de hoofdsteun lussen en vervolgens kunnen worden aangetrokken met een verstelbare gesp.

Hij is gemaakt van krasbestendige, gewatteerde katoenen stof. De hoes is verkrijgbaar in grijs, groen of zwart. Ik hou van de unieke tabs en heavy-duty ritsen waardoor je bij de gordelsluitingen kunt zonder de hoes te verwijderen.

Wanneer u winkelt voor een autostoelhoes, moet u er zeker van zijn dat er openingen zijn voor de gordelsluitingen. Ik hou van stoelbekledingen die over de gespen sluiten in plaats van open gaten te laten om er bij te kunnen. De ritsen sluiten goed af, zodat vuil en hondenharen niet op de bekleding kunnen komen.

Er zijn twee stoelankers die u in de spleet tussen de rugleuning van de stoel en de bodem duwt. Deze ankers werken goed om de bekleding op zijn plaats te houden, zodat deze niet verschuift terwijl u rijdt.

onderkant bekleding autostoelZoals u op de foto rechts kunt zien, zit er een rubberen rug op de stoelbekleding die ook helpt om de bekleding stil te houden terwijl u rijdt. U kunt ook een van de stoelverankeringen op de foto zien. Deze dekking is zo gemakkelijk te installeren als om het even welke anderen die ik heb geprobeerd. Het kan worden verwijderd en weer op in slechts een paar minuten.

Mijn favoriete eigenschap van dit product is dat het waterdicht is. We gaan vaak met onze honden zwemmen, en we wonen aan een rivier. Om te zeggen dat mijn honden constant nat zijn de hele zomer lang is een understatement. Ik kan zeker instaan voor het feit dat deze autostoelhoes de bekleding van uw auto droog houdt als uw hond nat is.

De hoes past perfect op de achterbank van mijn Nissan Pathfinder, en het bedrijf beweert dat hij op de meeste auto’s, vrachtwagens en SUV’s past – zorg er alleen voor dat je goed meet. In tegenstelling tot andere producten die in meerdere maten verkrijgbaar zijn voor kleine, middelgrote en grote voertuigen, is de PetSafe Happy Ride Car Seat Cover slechts verkrijgbaar in één maat. Hij meet 56″ lang X 47″ breed.

U kunt deze autostoelhoes voor huisdieren op Amazon kopen voor $89,99. Sommige autostoelhoezen worden verkocht voor zo weinig als $20-$30. Deze producten zijn meestal niet waterdicht. Ze zijn ook gemaakt met een slechte kwaliteit materialen die zal scheuren onder de slijtage van hondenpoten. Hoewel deze hoes aan de hogere kant van het prijsspectrum is, is het een goede waarde gezien de kwaliteit van de materialen, de kenmerken van de hoes en de grootte van het product.

LEES VOLGENDE: 5 beste hondenvangers voor veilig in de auto

Plaats een reactie