Recensie: Koken met katten door Sheri Lynch


Wat krijg je voor de katteneigenaar die alles heeft? Als je op zoek bent naar iets creatiefs en unieks, dan is dit slimme kookboek van Sjeri Lynch zou een leuke aanvulling zijn op de keuken van elke kattenliefhebber. Koken met katten bevat recepten voor mensen (en een paar voor katten).

Sjeri Lynch is een bekroonde omroep, vooral bekend als onderdeel van de Bob &Sheri radioshow. Ze is een zelfbenoemde “crazy cat lady” die ook graag kookt. Waarom zou je die twee dingen niet samenvoegen om een leuk en vermakelijk boek te maken dat zowel kookliefhebbers als dierenliefhebbers aanspreekt?

Met de feestdagen voor de deur, dacht ik dat het een goed moment zou zijn om dit boek te bekijken en te zien of het een goede prijs-kwaliteitverhouding bood. Als ik boodschappen doe voor eigenaren van gezelschapsdieren, denk ik aan alle dingen die ik met onze katten gebruik. Ik denk ook aan de lange lijst met kitty-gerelateerde producten die ik graag zou willen hebben.

Dit geeft me een aantal goede idee├źn, maar alle betaalbare items lijken te onpersoonlijk. Ik bedoel, wie wil er verzorgingsbenodigdheden of kattentraktaties aan iemand cadeau doen? Ik vind het altijd leuk om een paar unieke cadeaus achter de hand te hebben, en dit boek valt zeker in die categorie.

Koken met katten door Sheri Lynch Review

Koken met katten

Koken met katten: Favoriete recepten van gekke kattenmensen en katachtigen waarmee we feesten, is Sheri’s derde boek. De Bob & Sheri radioshows worden uitgezonden op meer dan 65 radiostations in de Verenigde Staten en in 170 landen op de American Armed Forces Radio Netwerk. De recepten in het boek komen van Sheri en luisteraars van over de hele wereld.

Samen met elk recept kun je ook een verhaal achter het recept en schattige foto’s lezen die zijn ingezonden door Bob &Sheri-luisteraars. Gevraagd naar het boek in een interview met RadioOnline.com, zegt Sheri:

“Echte mensen, echte recepten, echte katten. Ik hou van koken, ik hou van katten en ik hou van mijn luisteraars. Het samenbrengen van alle drie voor Cooking with Cats: Favorite Recipes of Crazy Cat People en de Felines We Feast With was zo leuk. Ik ben super dankbaar voor de speciale band die we hebben met onze luisteraars. Daarom zit ik zo vaak op social media… Ik hou ervan om met hen te communiceren en te communiceren, en het voegt echt zoveel meer toe aan de radioshow – zoals het deed voor dit kookboek. Als katten door je aanrecht dwalen alsof ze de eigenaar zijn van de plek, en je houdt van goed voedsel dat gemakkelijk genoeg is om op te zwepen terwijl je de katten wegjaagt, en lekker genoeg om zelfs de meest kattenbestendige eter tevreden te stellen, ben je op de juiste plek. “

Koken met katten is alleen verkrijgbaar in paperback. Het wordt momenteel verkocht op Amazon voor $ 23,95. De gekleurde foto’s van domme katten in de keuken en makkelijk te volgen recepten maken dit boek waar voor je geld. Bovendien, zoals ik al zei, zou het een perfect cadeau zijn voor elke kattenliefhebber op je lijst.

LEES VERDER: Boekbespreking – Het boek van iedereen: wijze (ish) woorden voor hondenbezitters