Mama zei wees een goed meisje tegen mijn nieuwe zus, maar ik vond haar gewoon raar

Hallo, mijn naam is Winnie en dit is mijn verhaal. Het leven was goed. Het was echt goed! Op een dag kwam mijn moeder thuis met een grote mand en toen werd het leven geweldig!

Ik kon niet wachten om te zien wat er in de mand zat, dus ik rende naar hem toe.

Screenshot via YouTube

Dit kleine donzige ding keek naar me op en ik besefte dat dingen nooit meer hetzelfde zouden zijn. Mama zei dat ze Scarlett heet en ik dacht bij mezelf: “Wauw. Ik ben officieel een grote zus!” Ze was behoorlijk schattig. Ik bedoel, ze was schattig, maar niet zo schattig als ik.

Screenshot via YouTube

Omdat mensen me bleven vertellen dat ik een goed meisje ben, moest ik mijn best doen om van deze kleine weirdo te houden. Mama haalde haar uit de mand en zette haar voor me neer. Toen groeide mijn hart… zoals een heleboel! Ik besloot Scarlett ook te leren hoe ze een goed meisje kon zijn!

Screenshot via YouTube

Ik leerde haar zwemmen, touwtrekken spelen en natuurlijk hoe ze een echte hond moest zijn, want ze groeide snel op! Onze avonturen zijn zo leuk. Ik kan niet wachten om te zien wat morgen brengt. Oké, ik moet nu naar bed. Bedankt voor het lezen van dit. En vergeet niet onze video te bekijken. Mama heeft het gehaald, maar ik moest natuurlijk mijn poot van goedkeuring geven. High Fives en Sloppy Kisses, Winnie xoxo

Deel alsjeblieft om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!