Heb je een oudere hond? Ik wil dit graag voor je kopen…

Hoi

Als je een oudere hond hebt, is er iets heel belangrijks dat ik je wil geven gratis.

Maar sta me toe om je eerst een kort verhaal te vertellen over waarom ik dit wil doen.

Hier zie je mij en mijn hond, Splash. Mijn vrouw en ik hebben haar in 2008 gered. ❤️

Toen Splash ongeveer 11 jaar oud was, begon ik tekenen op te merken dat ze langzamer ging rijden. Na meer dan een jaar met een laboratorium te hebben gewerkt en een soort zeer krachtige CBD-olie te hebben ontwikkeld, begon ik Splash in 2017 een vroeg prototype te geven. Splash was de allereerste hond die ooit Cannanine gebruikte!

Niet alleen merkte ik dat haar energie en mobiliteit verbeterden, maar ze was ook eindelijk in staat om een levenslange uitdaging van verlatingsangst te overwinnen.

Helaas, een maand geleden, stak Splash de Rainbow Bridge, slechts 2 maanden te kort om te draaien 18 jaar oud. (Husky’s leven meestal rond de 12-14 jaar). Mijn dierenarts zei dat Splash de langstlevende husky was die hij ooit in zijn hele carrière had gezien!

Ik ben er vast van overtuigd dat Cannanine CBD-olie was een van de belangrijkste redenen waarom Splash in staat was om te leven en te gedijen tot bijna 18. Ze at graag dagelijks haar Cannanine-kauwsnacks vanaf het moment dat ze 11 jaar oud was tot een paar dagen voor haar dood. Ze rende en sprong nog steeds als een puppy in haar 17e jaar, en overleefde soms zelfs onze 1-jarige puppy tijdens wandelingen!

Tegenwoordig weten we meer dan ooit over de positieve effecten van CBD op het lichaam van een hond. Studie na studie blijft aantonen dat CBD honden ten goede komt door ontstekingen en pijn te verminderen, zenuwen te kalmeren en zelfs allergiesymptomen te verbeteren.

Vanwege het verschil dat ik Cannanine zag maken voor Splash, wil ik graag Doe iets ter ere van haar nagedachtenis dat andere oudere hondenouders kan helpen.

Hier in ons magazijn in Anaheim, Californië, heb ik 200 flessen Cannanine CBD-kauwsnacks met speksmaak opzij gezet die ik graag zou willen geven VRIJ aan oudere hondenouders.

Om echter de meeste impact te hebben, zou ik willen vragen om aan een van de volgende kwalificaties te voldoen:

(1) U heeft een oudere hond (7 jaar of ouder) of…

(2) Uw hond ervaart gewrichtspijn, angst of allergieën

Als u aan een of beide bovenstaande criteria voldoet, sturen we u een full-size (60 stuks) fles gratis, bedek je gewoon een kleine S&H-vergoeding (inclusief donatie om 1 asielhond te voeren). U wordt ingeschreven voor ons autoship-abonnementsprogramma, maar dat kan op elk moment eenvoudig worden geannuleerd, rechtstreeks op onze website of via onze Klantenservice team.

Hoewel ik erg dankbaar ben voor de bijna 18 jaar van het leven van Splash, moet ik denken aan het gezegde dat “Het maakt niet uit hoeveel tijd we met onze honden krijgen, het is nooit genoeg.”

Mijn wens is voor nog vele gelukkige en gezonde jaren voor jou en je harige engelen!

Justin Palmer

De vader en medeoprichter van Splash

Cannanine en iHeartDogs