Demi Moore is perfect tevreden met het single leven met 9 honden


Actrice Demi Moore leeft echt de droom, mensen. Ik bedoel niet het feit dat ze een beroemde, productieve actrice is. Demi Moore leeft de droom… (mijn droom) door negen honden in haar gezin te hebben.

Het aantal pups in de roedel is een beetje meer beheersbaar gezien het feit dat het allemaal kleine hondjes zijn. Plus, zeven zijn technisch gezien van Moore, en twee zijn van haar dochter. Hoe dan ook: wat een leven voor een hondenliefhebber!

Instagram

The Moore “Crew”

Op National Dog Day (26 augustus) postte Moore een eerbetoon aan haar hondenroedel op Instagram. De foto’s tonen Moore met een fikse groep kleine hondjes. De meeste lijken Chihuahua mixen te zijn, en ze zijn allemaal onder de 15 pond.

In de post, verwijst ze naar Pilaf als haar “kleine schaduw.” Het is waar dat het kleine bruin-witte hondje Moore bijna overal vergezelt. Pilaf heeft een gecultiveerd leven gehad, hij is naar het Louvre in Parijs geweest. en de French Open.

Instagram

Demi Moore was eerder getrouwd met muzikant Freddy Moore, acteur Bruce Willis en acteur Ashton Kutcher. Na drie echtgenoten heeft de 59-jarige ster van Ghost en Striptease heeft geen plannen om te hertrouwen.

GERELATEERD: 23 Beroemde mensen die ook geobsedeerd zijn door hun hond

Tegenwoordig is ze single en perfect tevreden met haar honden. In een interview in 2020, deelde ze:

Ik hoop dat er een partner in mijn toekomst is als het de juiste tijd is. Ik denk dat we een gemeenschappelijke soort zijn – we horen niet alleen te zijn – hoewel ik me erg op mijn gemak heb gevoeld alleen – ik en mijn zeven honden. Mijn tante gaf me een kussen waarop staat ‘Ik slaap met honden’ en dat doe ik ook, maar misschien kan ik een beetje ruimte maken in het kingsize bed.”

Instagram

Ooit was Moore een drukbezette filmster, tegenwoordig brengt ze de meeste tijd door in haar Idaho mansion, omringd door kleine hondjes. Het is de liefste vorm van chaos.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik de middelen had, zou ik ook 9 honden nemen en een herenhuis voor hen om in te wonen. Misschien kunnen we het ons niet allemaal veroorloven, maar de meest relateerbare eigenschap die een beroemdheid kan hebben (naar mijn mening) is een hondenliefhebber zijn.

GERELATEERD: Check Out 32 Foto’s van schattige Pups & Hun Celebrity Ouders!

Instagram

Volg Demi Moore op Instagram voor meer foto’s van de avonturen van de roedel (ze post de hele tijd over haar harige familieleden).

Featured Image: InstagramPlaats een reactie