43 Unieke Boston Terrier Namen [with PICS!]


Breng je een nieuwe Boston Terrier en op zoek naar een unieke, originele of grappige Boston Terrier naam? Of je nu een nieuwe Boston Terrier puppy, of een oudere reddingshond, we hebben een aantal geweldige naam ideeën gedeeld door onze I Love My Boston Terrier Facebook gemeenschap.

We stelden onze gemeenschap de volgende vraag: Heeft uw Boston Terrier heb je een unieke naam? Deel hem hieronder samen met een foto! Hieronder hebben we een aantal van de meest unieke naamideeën voor je nieuwe Boston Terrier.

43 Origineel Boston Terrier Puppy Naam Ideeën

Mijn baby werd zwervend in een buurt gevonden en overgedragen aan het asiel. Ze woog maar 4 pond!!! Ze werd 10 dagen vastgehouden… erg kwetsbaar – extreem ondergewicht, graad 3/4 luxerende patella en een UTI. Aan het einde van de 10 dagen werd ze overgedragen aan Rescue om haar gezond te krijgen. Ik solliciteerde onmiddellijk om haar te adopteren en uit honderden aanvragen was ik de uitverkorene en gelukkige om haar te adopteren. De Rescue noemde haar “Chicken Little.” Ik vond het eerst niet leuk, maar toen ik een video zag van haar die naar haar pleegmoeder rende nadat ze “Chicken Little” werd genoemd, wist ik dat ik die naam geweldig vond. “Chicken Little’ wordt het!

Auteur: Frances Rogers W.


Dit is ons mooie meisje Lijsterbes. Lijsterbes is een struik die in het wild groeit in Schotland & Ierland & het heeft helder rode bessen.

Auteur: Terrie D.


Dit was ons meisje Nevaeh. We hebben haar gered van een vreselijke plek waar ze was uitgehongerd, geslagen & ze probeerden haar te fokken @ 9-10 maanden oud. Ze was zo dun en bang toen we haar kregen, maar zo zachtaardig en liefdevol. We noemden haar Nevaeh, hemel achterstevoren, omdat ze ons kleine stukje hemel op 4 benen was.

Auteur: Terrie D.


Dit is Buckeye. Zijn volledige naam is Buckeye Hamilton Beans. Zijn tweede en derde naam zijn ter ere van zijn voorgangers. Buckeye is geboren op vrijdag de 13e, en we dachten erover om hem Lucky te noemen, maar dat leek ons het lot te tarten. Dus noemden we hem Buckeye omdat een van zijn vaders uit Ohio komt, waar buckeyes geluk zouden brengen. We noemen hem kortweg Bucky.

Auteur: Tom H.


Mijn naam is Train! Soms noemen ze me Chew Chew, maar ik heet echt Train!

Auteur: Julie D.


Fenway~Omdat een Boston een Boston naam nodig heeft!

Auteur: Lisa Thibeault H.


Beatrix Kiddo (Jones) genoemd naar het Bride personage in Kill Bill. Wij noemen haar Kiddo

Auteur: Jennifer Stover J.


Mijn twee overleden furbabies: Redweezie en Shaybird

Auteur: Vanessa G.


Mijn oude man die net is overleden heette Treble. en de jonge is Viola. Twee van mijn favoriete passies. Boston’s en muziek.

Auteur: Sara M.


Ik heb één van mijn Bostons gered, in een asiel na orkaan Charlie! De dag dat ik hem ophaalde om hem mee naar huis te nemen, zou orkaan Ivan SW Florida treffen, maar dat gebeurde gelukkig niet, dus noemde ik hem Ivan! Hij werd 16 1/4 jaar lang liefdevol! Ik mis hem elke dag! (foto is een paar weken voordat hij de Rainbow Bridge overstak)!

Auteur: Rick B.


Minnie-Murphie en Jilly-Pepper

Auteur: Vanessa G.


Ozzy Pawsborne De prins van de schors.

Auteur: John M.


Dit is Rhino. Hij kreeg zijn naam omdat hij de grootste pup was en zijn neus gebruikte om de andere pups uit de weg van mama te halen.

Auteur: Sharon N.


Spokes en Sassenach (Sassy). Wij zijn een gezin dat veel fietst – vandaar de naam Spokes. Sassenach komt uit de serie Outlander, een van onze favoriete shows. Sassenach heeft ook wat pit en steekt altijd haar tong naar je uit, dus noemen we haar kortweg Sassy.

Auteur: Shari T.


Drake en Darcy maar vaker noem ik Darcy Diva (blauw) en Drake Chubs (lila).

Auteur: Deb V.


Dit is mijn 13 jaar oude baby, Fonzy. Sinds Boston bekend staat als de American Gentleman, omdat het lijkt alsof hij een smoking draagt. We hebben besloten dat hij een wit T-shirt en een zwart leren jasje draagt, net als The Fonz. Aaaaaaaa!

Auteur: Amanda K.


Rudy Rutabaga we hadden eerder een geweldige heer genaamd Jack Daniels!

Auteur: Sharon H.


Mijn zoontje heet Phantom, genoemd naar The Phantom Of The Opera met zijn half witte gezicht.

Auteur: Anthony Tyler W.


Mijn meisje Newt was genoemd naar het kleine meisje in de film Aliens ze was de beste hond en ik mis haar heel erg ze is vorig jaar plotseling overleden toen ik zwanger was van onze zoon ik wou dat ze hem had kunnen ontmoeten.

Auteur: Ashly F.


Coal Anthony, Nixie Lynn, en Thomas Shelby.

Auteur: Alyssa M.


Judy Pudy, we noemen haar JP. Vernoemd naar mijn moeder Judy, mijn vaders liefkozing voor mijn moeder was “Judy Pudy!”.

Auteur: Janine B.


Ciarán (uitgesproken als Keeran) betekent kleine donkere in het Gaelic.

Auteur: Kelly C.


Zijn naam is Prana. Het betekent adem, beschouwd als een leven gevende kracht.

Auteur: Jamie G.


Bossy- Vanwege zijn fantastische houding

Auteur: Michelle Renee W.


Bradley O’Howl

Auteur: Doreen A W.


Dit is een babyfoto van Quincy, hij is onze vijfde Boston terrier.

Auteur: Lee Ann Vickers R.


Juri Mae. Mijn naam is “Calla” en “Juri” is Lily in het Japans …. Dus we zijn samen “Calla Lily”. Haar voornaam was “Suri” toen ik haar adopteerde en ik wilde haar niet te veel verwarren. Ze is 7 jaar jong en ik hou zielsveel van haar.

Auteur: Calla W.


Darby Little, overleden en Tucker Bean, nu 9.

Auteur: Heava A.


Nance’s Mavis Belle. Aka “kleine meid,

Auteur: William S.


Maak kennis met Goo, zijn echte naam is Troy, maar na hem een tijdje te hebben gehad heet hij Mr Magoo aka Goo (als je eenmaal gooed bent geweest begrijp je de naam lol) ook bekend als Monkey.

Auteur: Pat T.


Tobelarone

Auteur: Donny W.


Jimmy en Gretchen.

Auteur: Candice C.


Dit is Peppy. Hij is vernoemd naar Pepe la pew

Auteur: Jamie R.


Dit is Stitch aka: Sir Poops Alot

Auteur: Sherry Hoff K.


Garbo

Auteur: Gregory S.


Forel

Auteur: Jessie Breidinger S.


Luna Belle

Auteur: Shelley H.


Joonbug!

Auteur: Lisa P.


Redfoo noemen we hem Foo

Auteur: Crystal Riley M.


Haar naam is Gracie, maar ze is een demonische puppy dus noemen we haar demon.

Auteur: Robby M.


MR Jingles

Auteur: Juli Ferrell H.


Master Chief

Auteur: Amanda M.


Haar echte naam is Delilah maar we noemen haar Fathead lol.

Auteur: Rob S.


Plaats een reactie