34 Unieke Golden Retriever Namen [with PICS!]


Breng je een nieuwe Golden Retriever en op zoek naar een unieke, originele of grappige Golden Retriever naam? Of je nu een nieuwe Golden Retriever puppy, of een oudere reddingshond, we hebben een aantal geweldige naam ideeën gedeeld door onze I Love My Golden Retriever Facebook gemeenschap.

We stelden onze gemeenschap de volgende vraag: Heeft uw Golden Retriever heb je een unieke naam? Deel hem hieronder samen met een foto! Hieronder hebben we een aantal van de meest unieke naam ideeën voor uw nieuwe Golden Retriever.

34 Origineel Golden Retriever Puppy Naam Ideeën

Dit is Taika. Het is het Finse woord voor magie. Hij is magisch, hij maakt me elke dag aan het lachen.

Auteur: Maggie T.


Glory omdat het in een droom tot me kwam en Soni (uitgesproken als Sunny) een afkorting van haar geregistreerde naam Moonlight Sonata.

Auteur: Lorna H.


Thor, Thea, Tilly, Thanos, Tango en Tonijn!!!

Auteur: Amber B.


Noël. Omdat ik haar op kerstavond heb gekregen.

Auteur: Jim C.


Sierra Haar naam kwam naar voren toen we namen zochten en aangezien we vlakbij Mt Rainier wonen en Sierra bergketen betekent, werd het haar naam.

Auteur: Carol G.


LJ gewichtheffer…5 maanden oud…

Auteur: Lee N.


Mijn overleden Golden heette Doobie. Hij was genoemd door de fokker en de enige in zijn nest zonder een “echte” hondennaam. Ik kreeg hem met 8 weken en wilde hem niet in verwarring brengen door zijn naam te veranderen. Ik vond dat hij in zijn vroege leven al genoeg veranderingen had ondergaan door het verlaten van zijn oorspronkelijke hondenfamilie. Maar ik kreeg zeker veel kritiek over zijn naam, omdat ik mijn hele volwassen leven in de rechtshandhaving had doorgebracht. Maar toen hij ongeveer 9 jaar oud was, vertelde een van de mensen in mijn appartementencomplex me dat Doobie in het Hebreeuws “teddybeer” betekent. Ik zocht het op en dat klopte. Hij was mijn grote teddybeer. Hij is bijna 13 jaar oud geworden. Ik mis hem elke dag.

Auteur: Paul H.


Crosby naar de favoriete hockey speler van mijn zoon Sidney Crosby!!!

Auteur: Wendy J.


Adonis wat Grieks is voor een zeer knappe jonge man…

Auteur: Bri M.


Mijn generatie krijgt het maar het is uniek voor de jongere generatie; ‘Scooby’ Volledige naam ‘Scooby Doo’, korte naam, ‘Scoobs’.

Auteur: John B.


Lila Jane & Charlotte Rose

Auteur: Lynn W.


Dixie Normas omdat ik mijn tienerjongens mijn hond een naam liet geven. . In hun verdediging, Normas is zogenaamd naar opa Norman.

Auteur: Kari Johnson C.


Ik hou van het verhaal over hoe Ace aan zijn naam kwam! Ik heb Ace in 2015 geadopteerd uit een reddingsactie in Ohio. Zijn oorspronkelijke familie heeft contact met mij gehouden en het verhaal van zijn naam gedeeld! Ace is vernoemd naar de hond van Batman, Ace, de Bat Dog! Toen ik hem adopteerde, droeg hij ook een batman kraag! Ik heb de naam en de halsband gehouden, niet alleen omdat ik er van hield, maar ook voor de kinderen in zijn oorspronkelijke familie. Ace is sindsdien uit zijn halsband gegroeid, maar ik heb hem vervangen door een grotere batman halsband! Hij is de Ace van mijn hart!

Auteur: Sandra K. B.


Mijn prachtige lieve Amber heet wiggle butt

Auteur: Deborah G.


Tequila

Auteur: Mary K Theisen W.


Whiskey and a Winston

Auteur: Wendi A.


Kaneel en champagne

Auteur: Larry S.


Buster (blauw) & Wrigley (rood)Mijn man en ik zijn GROTE honkbalfans en ik kom uit Chicago (vandaar Wrigley…) en mijn man houdt van de SF Giants, dus Buster naar Buster Posey, geweldige catcher.

Auteur: Judy N.


Boudreaux

Auteur: Danielle Butera H.


Excalibur ‘ Exie ‘ als bijnaam .

Auteur: Wendy C.


Lexie is AKA “Li’l Buddy

Auteur: Marianne Verzi M.


Harley en Marley

Auteur: Nancy Gates S.


Willow (aka buggy) & Oaky (aka piranha)

Auteur: Regina M S.


Prada en Kenzo

Auteur: Kat H.


Kans. Ik geloof in toeval. Ik wilde dat hij me geluk bracht.

Auteur: Didem Deran G.


Dufferin “Duff” genoemd naar het graafschap waar mijn man vandaan komt.

Auteur: Angela Shields G.


Gilligan

Auteur: Ashley K.


Highlands Seamus the Brave, Oh Happy Day. Ik deze jongen!

Auteur: Kris Trandel P.


Norse gekozen om onze families samen te brengen. Oskar, de naam van een oom uit Noorwegen en als vervolg op Norse.

Auteur: Amanda S.


Baya St. Louise naar de stad Bay of St. Louis

Auteur: Mindy Bisbee D.


Renegade (vernoemd naar FSU paard)

Auteur: Dustin G.


PDub (Peter Warrick’s bijnaam)

Auteur: Dustin G.


Tattor en Totty. Net als tater tots

Auteur: Ashley D.


Clive en Finley

Auteur: David B.