27 Unieke & grappige Duitse herder naam ideeën [with pics!]


Op zoek naar een unieke naam voor uw Duitse Herder Puppy of pas geadopteerde GSD? Hier zijn 27 ideeën!

We vroegen onze I Love My German Shepherd Facebook gemeenschap om hun unieke GSD naam ideeën met ons te delen (samen met foto’s!). We ontvingen honderden reacties, waarvan we er hieronder een aantal hebben verzameld en gedeeld. Een speciaal bedankje aan de community voor deze naamideeën!


Lucky rechts, werd verlaten gevonden op een camping terwijl mijn man dienst had ongeveer 7 jaar geleden, de dierenarts denkt dat hij ongeveer 5-6 weken oud was en hij was uitgehongerd. Mijn man bracht hem mee naar huis om voor te zorgen totdat we zijn familie zouden “vinden” (ha). Die hebben we nooit gevonden en we werden verliefd op hem. We zeggen dat we “gelukkig” zijn dat we hem hebben gevonden. Ciri is onze jonge pup aan de linkerkant, ze is vernoemd naar Ciri uit The Witcher die een bad ass krachtig meisje is in de serie. We hadden haar Mischief moeten noemen.

Auteur:


Ik kom uit een familie die veel GSD heeft opgevoed en liefgehad. Dit is mijn nichtjes hond Grrr.Grrr is zo’n zachtaardige reus die van mijn nichtje houdt met heel zijn hart.

Auteur:


5 jaar oude GSD. Zijn naam is AWOL. Elke keer als we hem uitlieten was hij weg! Ik ben ook een veteraan en al mijn pelskinderen hebben een militaire naam. Hij is mijn jongen en de beste pup die ik ooit heb gehad.

Auteur:


De hond van een collega heet Nunyet – toen ze hem voor het eerst kregen, brachten ze hem naar de dierenarts. De dierenarts vroeg zijn naam en zij antwoordden ‘nog geen’…dus schreef de dierenarts Nunyet op….en het bleef hangen LOL

Auteur:


Ik heb mijn meisje Phoenix genoemd. Mijn vorige herder was overleden en ik was er kapot van, ik heb haar zo genoemd omdat het ‘opkomst van de as….’ betekent. Ze is een beetje van mijn 3 meiden die ons hebben verlaten…lief, slim, en trouw zoals Yazmine. Maar ook beschermend (en vergelijkbare kleur) als onze Chloe, en erg nerveus en speels (met wat verlatingsangst) als mijn husky, Kiesha!

Auteur:


Dit is mijn 2 jaar oude Winchester, slim als een zweep en snel als een kogel. Vernoemd naar zijn vader. Ik hou van mijn jongen.

Auteur:


Als je ooit de film Streetcar Named Desire hebt gezien, zul je het begrijpen. Deze lieve meisjesnaam is Stella. Niets doet me meer plezier dan naar buiten te gaan en Stellllllllla te roepen.

Auteur:


Kane’ kwam bij mij als een redding en de naam paste niet bij hem en hij reageerde er niet positief op, maar toen ik ‘Scruff’ probeerde ging zijn staart helemaal uit zijn dak! En hij danste en sprong en was gelukkig en hij wilde nooit vers geborsteld blijven, hij moest zijn slimme vacht verknoeien dus Scruff was perfect voor hem. Hij is nu in de hondenhemel en steelt vla crèmes van huisgenoten ♡

Auteur:


We hebben onze nieuwe redding “Easy Vous Evangeline” genoemd. ‘Easy’ omdat ze zo braaf was, ‘Vous’ omdat ik altijd al heb willen zeggen – ‘Ik heb de hond naar JOU genoemd! En “Evangeline” omdat mijn vrouw uit Louisiana komt.

Auteur:


Mijn Breeze meisje! Ik had een nieuwe pup nodig om te trainen voor gids, & vroeg me af of het wel of niet een ‘Breeze’ zou worden om te trainen! Ze is zeker een uitdaging geweest, maar ze is nu een geweldige werkhond! De taken die ze kan doen zijn zeer indrukwekkend!

Auteur:


Thor. Mijn lieve jongen. Ik kon me geen betere hond wensen. Hij is mijn eerste Duitse herder en ik had nooit gedroomd dat ik zoveel van iets kon houden.

Auteur:


Mijn man werkte aan het huis van onze fokker, dus hij zei dat we uit het nest mochten kiezen. Het nest bestond uit één pup, dus natuurlijk kozen we haar en noemden haar “Uno”.

Auteur:


Shadow, toen we naar een nestje GS gingen kijken, hebben we ze allemaal bekeken maar dit kleine donkere pupje kwam uit de hoek van een schaduw van de kamer en ik was op slag verliefd op hem. Ik zei gewoon dat hij shadow heette, zonder het er met de familie over te hebben gehad. Hij leeft naar zijn naam en volgt me altijd overal. Hij is mijn grote baby die bijna 7 is.

Auteur:


Baloo. Hij is een blauwe GSD en had dezelfde kleur grijs als Baloo de beer toen hij een puppy was. Jungle Book was de favoriete film van mijn dochter toen ze klein was. Ik vond het geweldig hoe leuk, speels en eenvoudig Baloo was, maar hij was ook erg loyaal aan Mowgli. Dat is alles wat ik in deze hond wilde. Drie jaar later, en zijn naam kon niet toepasselijker zijn.

Auteur:


Mayhem omdat toen ze een puppy was, ze chaos en chaos creëerde.

Auteur:


Ons meisje kreeg de naam Ripley. Toen ze een pup was vond ze het niet leuk als mijn tweeling jongens te ver uit elkaar gingen in de achtertuin. Ze pakte hun shirt staarten en sleepte ze dichter bij elkaar… scheurde hun shirts in het proces… Mis haar elke dag want we hebben haar net verloren in februari.

Auteur:


Django en Broomhilda. Mijn man hield van de film Django. Toen we Hilda redden, was ze ongeveer zes maanden oud, en haar naam was ‘Negra’, waar we niet van hielden. We herinnerden ons dat Broomhilda Django’s vrouw was in de film. Ik noemde haar zo en zij reageerde. Dus het werkte perfect. We noemen haar kortweg Hilda.

Auteur:


Chewbacca naar de Wookie zelf! Hij gromt net als hem als hij blij is of super speels!!!

Auteur:


Dit is onze baby minnie net als minnie van mickey mouse mijn zoon was in mickey mouse clubhuis toen we haar voor hem kochten.

Auteur:


Dit is Cheez Berger Storm. Storm was de enige naam waar we het over eens konden worden, maar toen was hij de gelukkigste hond die ik ooit gezien had. Ik zei dat hij een vrolijke naam nodig had, dus noemde ik hem naar wat mij gelukkig maakte cheeseburgers. Hij is nog steeds een storm. Een Cheez Berger Storm.

Auteur:


Mijn zoon heet ‘Dio’, wat Italiaans is voor God, God achterstevoren is hond… Maar hij is vernoemd naar de overleden, grote Rockzanger ‘ronnie James dio’.

Auteur:


Pixel Hij was het onderdeurtje van zijn nest en woog slechts 1,5 pond op de dag dat hij bij mij thuis kwam.

Auteur:


Mijn meisje heet Porridge, haar collie broer heet haggis dus had een andere Schotse voedselnaam nodig om bij haar te passen, oorspronkelijk zou ze Layla heten maar omdat ik haar net had opgehaald en met haar op weg naar huis was paste het gewoon niet bij haar en een van mijn familieleden zei voor de grap, je hebt een haggis, wat dacht je van een porridge want ze is blank, en het bleef meteen hangen x

Auteur:


Tank, hij was de grootste in zijn nest en duwde al zijn nestgenoten aan de kant om bij het eten te komen.

Auteur:


Baloo, omdat zij onze “beer noodzaak” is!!!

Auteur:


Plaats een reactie