20 Voedingsadviezen voor Pit Bulls met gevoelige magen


Ik voer Pro-Plan zalm/rijst voor gevoelige maag en huid, kip/pluimvee maakt dat de mijne uitbarst in uitslag, jeuk,,, de Pro-Plan werkt geweldig, geen problemen👍 Upvotes: 12


We zijn op hills science gevoelige huid & maag, nog steeds niet 100% vaste ontlasting. Wees voorzichtig met graanvrij voedsel, de pittie van een vriend heeft hartproblemen door graanvrij voedsel.

👍 Upvotes: 21


Mijn jongen heeft het heel goed gedaan op Purina Pro Plan gevoelige maag lam en rijst. Hij was er een die een dag niet at of als hij dat deed, braakte hij meestal of was hij super winderig en at hij de hele tijd gras. Hij eet het nu een jaar en mist geen maaltijden meer en geeft niet meer over.

👍 Upvotes: 5


Wij maken die van ons met zalm en rijst. Ze is allergisch voor gevogelte en het meeste hondenvoer op de markt bevat een soort gevogelte.

👍 Upvotes: 5


De honden van mijn familie hebben bijna altijd Nature’s Domain hondenvoer gehad. Mijn beide honden zijn op verschillende zakken hoewel aangezien de chihuahua (om wat voor reden dan ook elk merk dat is smaak lam en rijst of kip en rijst het verstoort zijn buik) is op Zalm en zoete aardappelen Nature’s domein goed onze lab / pit mix is op lam en rijst Nature’s domein zak.

👍 Upvotes: 1


Niets dan zelfgemaakte zoete aardappel broccoli kip varkensvlees rund 165 pond pitbull Hij is 10 jaar oud

👍 Upvotes: 5


Begon mijn 13 y/o Bella op deze 3 maanden geleden – zalm. Binnen een week was het gedaan met al haar allergieën, likken, krabben en buikproblemen. Het is de hemel sinds

👍 Upvotes: 23


Ik doe zelfgemaakt. Een van mijn jongens heeft een zeer gevoelige huid en buik. Mijn andere jongen had een gdv( verdraaide darm) en heeft een zware operatie gehad. Ze hebben ook zijn milt verwijderd. Dus ik maak gewoon hun eten. Ik gebruik runderbouillon, kalkoen, varkensvlees of magere hamburgers met bruine rijst, gemengde groenten, zoete aardappelen en bosbessen. Ze doen het allebei veel beter. En op dit moment is het zelfgemaakte eten net zo goedkoop als het eten uit een zak.

👍 Upvotes: 27


Ik kookte altijd een hele kip onder druk (met botten en al! Eenmaal onder druk gekookt waren de botten zo zacht dat ze ze kon eten en zo goed voor ze was) en voeg boerenkool toe. Voeg pompoen toe als ze verstopt zijn, afhankelijk van het probleem voor de gevoeligheid, biologische havermout en rijst zijn een goed vulmiddel. Op dit moment gaf ik ook supplimenten. Zoek een holistische/natuurgeneeskundige dierenarts en vraag wat ze eventueel nodig hebben als je hun eten gaat koken.

👍 Upvotes: 1


Dit is wat ik mijn pit geef. Ben onlangs overgestapt van Redford en het is de prijs helemaal waard. Hij ging van compleet lopende diarree naar normale vaste poepjes. Echt een aanrader!!! Veel succes met je pup!!!

👍 Upvotes: 0


Mijn meisje kon alleen Simply Nourish Zalm en Rijst van Pet Smart eten. Ze heeft een vreselijke maïs allergie en kip gevoeligheid dus ik moest etiketten zeer zorgvuldig te lezen. Ze was een tere bloem en ik mis haar elke dag.

👍 Upvotes: 1


Ik gebruik Blue Buffalo Life Protection Lamb met hun ingeblikte lam als een natte mixer. Mijn pitbull nam Flagyl voor jaren voor gastritis voordat ik uiteindelijk haar van ALLE vlees behalve lam door vallen en opstaan nam. Zoek naar geen meel of dierlijke bijproducten, voornamelijk kip. Met mijn grote meid, was vlees het probleem, d.w.z. rundvlees, kip, varkensvlees. Veel succes.

👍 Upvotes: 0


Ik heb mijn pitbulls en Chihuahuas op dit voer en een van mijn Chihuahuas heeft pancreatitis en gastronatis dus hij moet beperkte ingrediënten hebben en hij heeft toevallen en tot nu toe heeft hij het geweldig gedaan en hij heeft geen toevallen meer gehad sinds we hem van de kip hebben afgehaald….. ze zijn ook allemaal zo glanzend het heeft wonderen gedaan op hun vacht

👍 Upvotes: 0


Ik heb een pitbull, mijn dierenarts zei dat ik haar dit voer moest geven. En ik zeg je, sinds ik van voer ben veranderd heb ik nog geen probleem gehad. Probeer het. Ik geef mijn hond kip of ze hebben een andere smaak.

👍 Upvotes: 1


Toen ik mijn zoontje kreeg, had hij lange tijd last van zijn maag tot we hem uiteindelijk probeerden op een grotendeels rauw dieet. De waarheid is dat het niet voor elke hond geschikt is, dus probeer een bepaald dieet ongeveer een week uit voordat je op iets anders overschakelt. Ze hebben een tijdje nodig om zich aan te passen. Soms kan het te snel veranderen van voeding resulteren in een verstoorde maag. Veel succes

👍 Upvotes: 0


Plus gekookt hertenvlees en eieren van vrije uitloop

👍 Upvotes: 1


Rachel Ray’s beperkte ingrediënt slechts 6! Geen winderigheid meer, geen overgeven meer voor mijn baby!

👍 Upvotes: 1


Mijn pits buikje is gevoelig voor van alles en nog wat en is allergisch voor kip en rundvlees. Dit is het enige voer dat hem helpt en hij vindt het lekker!

👍 Upvotes: 0


Plaats een reactie