20 teckeleigenaren delen de beste shampoos voor jeukende en gevoelige huid


Er is niets erger dan te zien hoe je teckel last heeft van jeukende huidallergieën. We stelden onze gemeenschap van meer dan 800.000 teckeleigenaren de volgende vraag: Welke shampoo raadt u aan voor een teckel met een jeukende of gevoelige huid? We hebben de beste reacties hieronder samengevat. Vergeet niet om contact op te nemen met uw dierenarts voordat u wijzigingen aanbrengt die van invloed zijn op de gezondheid van uw teckel;

20 Beste hypoallergene shampoos voor Teckel’s met jeukende/gevoelige huid

Babyshampoo. Menselijke dingen hebben historisch gezien beter gewerkt op mijn pups. Dat is gewoon mijn mening. Hopelijk word ik er niet voor aangevallen

Auteur: Barmhartigheid F.

Houdt: 24


Ik gebruikte Dr Bronner’s baby Castile zeep… het is ongeparfumeerd.

Auteur: Kiyomi S.

Houdt: 2


We probeerden babyshampoo, havermoutshampoo en een paar anderen voor ons oude meisje allemaal zonder succes. Nam haar mee naar de dierenarts en ontdekte dat het een schildklieraandoening is, nooit geweten dat de schildklier een huidaandoening zou veroorzaken. Doc gaf haar wat medicijnen en ze heeft binnen een uur verlichting. Geen krabben of bijten. Nu wachten tot het haar weer naar binnen groeit.

Auteur: Jack T.

Houdt: 5


Deze specifieke havermoutshampoo, mijn hond heeft ernstige milieuallergieën en we probeerden verschillende medicinale shampoos en vrij verkrijgbare shampoos die niet werkten, dit is de enige shampoo die haar ervan weerhield haar huid rauw te krabben

Auteur: Bestemming M.

Houdt: 18


Miconahex Triz shampoo krijg je bij dierenarts. Terwijl je badwater loopt, doe je een klein druppeltje Tea Tree-olie in water en zuiveringszout. Baad hierin een keer per week, elke week. De mijne had een schimmel echt slecht, werkte geweldig.

Auteur: Pamela Bradley L.

Houdt: 0


Burts Bees havermout shampoo. Gebruikte het op mijn Benny tijdens bosbranden. Ik zweer dat het zal helpen. Ik heb hem een keer gewassen en het ging goed met hem. Geen jeuk of droge schilferige huid

Auteur: Charlene S.

Houdt: 3


Onze kleine man had huidproblemen en ik kocht tropic clean medicated works wonderen.

Auteur: BobandMary D.

Houdt: 0


Dit is geweldig van de dierenarts. Als ik het gebruik, zet ik het eerst op haar oorlogen. Ze krijgt droogheid aan de uiteinden plus ze had een uitslag als puistjes. Ik gebruik dit de hele tijd en haar huid is fantastisch. Geen puistjes.

Auteur: Sandy G.

Houdt: 1


Mijn meisje reageerde op verschillende shampoos voordat ik eindelijk een trimmer vond die een product had dat goed werkte. Geen jeukende huid meer

Auteur: Terry Burnett G.

Houdt: 2


Beide zijn echt goed. Ik probeerde zoveel verschillende shampoos met mijn jongen die jeukende / schilferige huid zou krijgen. Dieet helpt ook.

Auteur: Valerie R.

Houdt: 1


Deze shampoo is geweldig! We hebben het bij onze dierenartsen gekregen, maar je kunt het waarschijnlijk googelen. Mijn Maxwell heeft last van een extreem droge huid. Hij houdt van zijn baden.

Auteur: Tammy Tomlinson B.

Houdt: 3


Vroeger gaven we onze baby elke zondag een bad. We zijn overgestapt op alleen spot afvegen en hem maar 1 keer per maand wassen. Hij is een binnenhond. Zijn vacht verbeterde en we gebruiken gewoon een puppy Burt’s bijenzeep. Ik denk dat we net over het drogen van zijn huid en zijn natuurlijke oliën waren

Auteur: Claudia H.

Houdt: 1


VEDCO Havermout &Aloe Shampoo &Conditioner. Dit is wat mijn dierenarts heeft aanbevolen. Ik heb 5 mini Doxies en ik zou niets anders gebruiken! Je kunt ook pure kokosolie op hun huid en vacht gebruiken voor jeuk, droge huid en andere huidgevoeligheden.

Auteur: Melanie B.

Houdt: 0


We houden van dit spul

Auteur: Missy Garner D.

Houdt: 1


Ik gebruik Burt’s Bee’s havermout shampoo. Ik geef ze ook Science Diet gevoelige huid en maag. Ze doen het allebei goed met deze producten. Mijn piebald meisje heeft een zeer gevoelige huid en die shampoo is geweldig!!

Auteur: Stacy Raley A.

Houdt: 0


Ik heb al onze honden in de loop der jaren gewassen in Mane and Tail shampoo en conditioner. Het heeft altijd goed gewerkt. Een eerste wasbeurt in Dawn tijdens het vlooienseizoen werkt geweldig om die vervelende vlooien te verwijderen.

Auteur: Lotharingen S.

Houdt: 0


Gebruik alleen Touch van Mink Dog Shampoo op al mijn honden.

Auteur: Mariëtta A.

Houdt: 0


Ik heb net geprobeerd Burt’s Bee’s hondenshampoo op mijn meisje met allergieën en jeukende huid lijkt tot nu toe goed te zijn.

Auteur: Ralph A.

Houdt: 0


Door espree de tea tree aloë

Auteur: Douglas D.

Houdt: 1


Coco &Rufus havermout wassen van woolies. Werkte een traktatie voor mijn dashchund

Auteur: Deb C.

Houdt: 0